Αυγά γεμιστά

από  Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013
Αυγά γεμιστά

ΥΛΙΚΑ

  • 4 αυγά βρασμένα
  • 12 κ.γ. μαγιονέζα
  • ματσάκι μαϊντανό λίγο, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
  • 4 αντζούγιες
  • 2 κ.σ. κάπαρη
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 10 λεπτά
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη

Αφού έχουμε βράσει τα αυγά καλά ώστε να γίνουν σφιχτά, τα καθαρίζουμε και τα χωρίζουμε στη μέση κατά μήκος. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο. Τους λιώνουμε με ένα πιρούνι και προσθέτουμε, τη μαγιονέζα, ελάχιστο μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Με το μίγμα αυτό γεμίζουμε και πάλι τα ασπράδια των αυγών, τόσο ώστε κάθε μισό ασπράδι να μοιάζει σα να έχει μέσα έναν κρόκο αυγού.

Πασπαλίζουμε από πάνω λίγο μαϊντανό ή τοποθετούμε από πάνω ένα φιλετάκι αντζούγιας τυλιγμένη σε μια κάππαρη.

mitarea

mary vertical

kids banner